Presentació

Les escoles bressol públiques de Sant Joan Despí estan configurades com a espais dedicats a la primera etapa de l'educació infantil, per a nens i nenes de 4 mesos a 3 anys. Tenen com a objectiu prioritari potenciar i afavorir el desenvolupament integral dels infants. Per facilitar el procés de preinscripció, l'Ajuntament posa al servei de totes les persones interessades aquesta aplicació que permet fer-lo i seguir-lo des de casa.

Es fa servir la mateixa normativa i un sol full de preinscripció per a les quatre escoles bressol públiques on podreu assenyalar les quatre opcions per ordre de preferència.

Informació matriculació

Aquí trobareu informació general sobre el procés, com ara el calendari, dades sobre el lloc físic i horaris i documentació necessària.

Més informació

Preinscripció en línia

Mitjançant aquesta utilitat podreu emplenar i trametre el full de preinscripció en línia des de casa del 9 al 20 de maig de 2022, ambdós inclosos, des de les 10h del dia 09/05 fins a les 14h del dia 20/05.

Introduir dades

Normativa

En aquest apartat trobareu la normativa que regula el procés de preinscripció i matriculació de les escoles bressol públiques per a enguany.

Més informació

Llistes

Aquí trobareu les llistes que corresponen als diferents moments de preinscripció i matrícula.

Més informació